Lahtiblogi löytyy jo

Kyllä. Ja hieno konsepti onkin. Seuraan sitä itsekin ja se on täydellinen ”lahtelaisen rujouden ylistys”, kuten johonkin lehteen oli otsikoitu.

Mutta tämä nyt on kuitenkin jotain vähän muuta.

Olen syntyperäinen lahtelainen ja ylpeä siitä. Sillä lailla lahtelaisittain, te tiedätte. Lahtiblogilaisittain. Viime vuosina Lahti on jollain tavalla vähän herännyt horroksestaan, tänne tulee uusia juttuja ja täällä tapahtuu uusia juttuja. Paljonkin! Mutta jostain syystä iso osa kaikesta menee ihmisiltä ohi.

Intohimo ja rakkaus Lahteen. Se on se motivaattori itselleni. Lahtelaiset ihmiset, joita olisi hienoa nähdä liikkeellä enemmänkin. Haluan niin sanotusti levittää ilosanomaa. Tai ehkä oikea termi on osallistuminen sen ilosanoman levitykseen. Tätä kun on esiintynyt nyt enenevissä määrin, muun muassa Rautatienkadun yrittäjät ovat oiva esimerkki.

En väitä, että saisin haalittua tähän blogiin jokaisen tapahtuman ja uuden asian Lahden alueella. En varmasti. Eikä se ole tarkoituskaan. Teen tätä täysin omaehtoisesti ja itsekkäästi keskittyen niihin aiheisiin, jotka liikuttavat minua. Ja mitä ne sitten ovat? Olen äiti, joka haluaa tehdä perheensä kanssa asioita. Olen nainen, joka lapsettomina päivinä (ja iltoina) haluaa tehdä jotain ihan muuta. Olen tytär, jonka isä on kasvattanut vauvasta saakka musiikkiin. Urheilijakin olen jollain tasolla, mutta se genre jääköön täällä vähemmälle. Asun keskustassa, joten varmasti iso osa linkitetyistä tapahtumista tulee sijoittumaan sinne.

En siis yritäkään tarjota tässä tapahtumakalenteria yleisesti kaikille lahtelaisille. Jos joku tästä saa jotain irti, hyvä. Ellei, no, onneksi tänne ei kukaan pakota eksymään.

Mutta – tuskin tästä haittaakaan on. 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s