Kaupunkijuhannus?

Moni miettii, mitä tehdä, jos ei olekaan tällä kertaa sitä perisuomalaista mökkijuhannusta tai festareita tiedossa. Lyhyt kooste Lahden ja lähialueiden tapahtumista, olkaa hyvät. 🙂

Ilman lapsia juhannuksen voi aloittaa torstaina livemusiikilla Torvessa, joka lupaa ”progressiivista kikkailua ja ilmeisen kovaa tykitystä”, ”depressiivistä jumitusta ja pimeetä tykitystä” sekä ”pimeetä tikitystä ja synkkää saatananpalvailuräppiä”. Näitä tarjoavat Mancha, Matatadrone ja Liskomies. Rauhallisemman jussin aloituksen taas voi suorittaa vaikka Fellmanin puistossa joogaten.

Attachment

Perjantaina kokkovaihtoehtoja riittää. Sataman perinteinen juhannus käynnistyy Lahden Järvimatkailun ja Päijänne-Risteilyt Hildenin juhannusristeilyillä klo 13 ja 14. Makasiinitanssit alkavat klo 19 ja kun kokko on sytytetty klo 21, Ekakerta aloittaa livesettinsä Terassiravintola Satamassa. Teerenranta palvelee normaalisti ja Kahvila Karirantakin on auki pidennetysti iltakymmeneen saakka. Myös saunomismahdollisuus onnistuu varauksella Ilonan avajaisissa.

Herrasmannin juhannussaunavuorot alkavat klo 16, livemusiikki alkaa orkesteri Soittorasian voimin klo 18 ja kokko sytytetään sataman tavoin klo 21.

AttachmentKuva: Herrasmannin juhannuksen FB-sivut

Messilässä ja Enonsaaressa kokot syttyvät klo 23 ja 24. Enonsaaressa Nikke Saarelan isännöimät tanssit klo 20-01, Messilässä latotanssit klo 20:30 alkaen.

Jos mielit nähdä kokon ennen iltayhdeksää, perheystävällisemmät vaihtoehdot sytytetään ainakin Miekkiössä (klo 18), Villähteellä (klo 18), Ali-Juhakkalassa (klo 19), Luomaniemessä (klo 19), Kärkölässä (klo 20) ja Hollolassa (klo 20).

Lahden Seurakunta ei lupaa kokkoa, mutta Kaiken kansan juhannus on avoin kaikille Upilassa klo 15-22.

Useat keskustan ravintolat ovat perjantai- ja lauantai-illan kiinni, mutta eivät sentään kaikki. Kaupunkijuhannusta mainostavat ainakin Armas, Iloinen KulkijaLas Palmas, MugiPieni Karhu, Public Corner, TeerenpeliTen Dollars Saloon ja Tirra. Club Chicago on auki perjantaina. Pikku Hanhi on suljettuna viikonlopun, mutta lupaa sunnuntaina Jussijamit klo 21-02. Finnkino pitää ovensa suljettuna perjantaina, mutta leffanälkäisille löytyy jälleen vaihtoehtoja lauantaina ja sunnuntaina.

Kaikista tapahtumista enemmän tietoja Tapahtumakalenterin puolella. Ja koska kauppojen aukioloajatkin on vapautettu, ei tarvitse jonotella ABC:llä kun ensimmäinen kauppalistaunohdus selviää. Tosin jos meinasit suunnata kauppaan julkisella liikenteellä, muista tarkistaa muuttuneet aikataulut.

Iloista keskikesän juhlaa kaikille! ♥

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Kaupunkijuhannus?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s